Opis forum
Administrator
Wpisujcie kto kiedy chce mieć kolokwium z hydro... 27XI czy 11XII...
sloneczna_lady napisał:
Wpisujcie kto kiedy chce mieć kolokwium z hydro... 27XI czy 11XII...
Nie ma co ściemniać mi 11XII pasuje bardziej. Raz że jednej metody jeszcze nie potrafię z dwa da to czas na podciągnięcie się reszcie.
11XII - tylko to i nic ponadto.
Sorry za edit-a ale teraz dopiero się połapałem w datach
Ostatnio edytowany przez MacSen (2008-11-23 13:25:24)
Mi również pasuje ten najbliższy tydzień, czyli 27.XI. Lepiej jest mieć to już z głowy, a jeśli byłoby tp później to i tak nikt się więcej uczył nie będzie,a Ci co umieją to stracą tylko czas na niepotrzebne powtórki.
Administrator
nie no, w zasadzie nie musimy się dogadać... w czwartek okaże się kiedy to piszemy...
sloneczna_lady napisał:
nie no, w zasadzie nie musimy się dogadać... w czwartek okaże się kiedy to piszemy...
Mmmm ale w Czwartek to już będzie posprzątane. Po prostu jutro grupę trzeba będzie zmolestować żeby się wypowiedzieli.
Nowy użytkownik
ja tam generalnie wychodze z założenia, że co się da przełożyc to przełóżmy, ale widzę że jestem raczej przegłosowana ;p
Nowy użytkownik
mnie tez to jest obojetne kiedy bede pisac ale jestem zdania sabiny. niech ci ktorzy chca to pisac za dwa tygodnie ida do faceta i niech mu to powiedza, bo nie chce mi sie uczyc tego niepotrzebnie na ten tydzien;/ ze względu na to ze jeszcze nikt tego nie przelozyl i niewiadomo co i jak, to wole to pisac teraz, czyli 27 XI
Ludzie błagam Was ja naprawde nie dam rady sie przygotować na ten czwartek ;/ w tym tg mam 2 referaty do wygłoszenia mikrobiologie egzamin i jeszcze karkt z mikro ;/;/;/ A nie chce oblać HiGW... bądźcie wyrozumiali Z góry dzięki
Nowy użytkownik
no to marta jak ci tak zalezy to nie wiem idz do tego faceta albo cos... tylko zeby nie w srode;/ ale z drugiej strony to znowu nie jest takie ciezkie... ale i tak musialabys to z reszta grupy obgadac
Dobra w takim razie... kto ma na goscia namiar: sala budynek e-majl. Podajcie mi to jutro się przejde wraz z ewentualną delegacją . I się to po prostu załatwi.
Słuchajcie można zrobić po prostu tak, że nie będziemy się teraz uczyć i przełożymy to w czwartek na zajęciach (o ile facet się do tego czasu nie odezwie), bo skoro inne grupy to przełożyły, to nam też to powinien zrobić.